Ovo nažalost nije bajka. Ovo je istinita priča o jednoj Snežani i dva hrvatska zastupnika, koja je ovih dana javno uprizorena u Saboru.

Naoko izvan dnevnog reda i konteksta, zastupnik Željko Sačić (Suverenisti) prozvao je Plenkovićevu Vladu zbog Snežane Šević (SDSS), autorice knjige "Putevi nezaborava"(1996). Bit je Sačićeve prozivke: može li autorica takve knjige biti učiteljica-mentorica, dobitnica nagrade za najučiteljicu i sudionica stručnih skupova koje organizira hrvatska država, odnosno državna Agencija za odgoj i obrazovanje? Prozivku je posebno uputio HDZ-ovim zastupnicima s braniteljskim ratnim putom.

Prozvani zastupnik Ante Deur (HDZ) nazvao je Sačića "Titovim govedom jugoslavenskim", a Sačić Deura "moralnom ništarijom". Ali u verbalnom obračunu dva...

QOSHE - Tko je Snežana Šević, učiteljica iz Borova, zbog koje su se u Saboru vrijeđali riječima ‘govedo‘ i ‘ništarijo‘ - Višnja Starešina
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Tko je Snežana Šević, učiteljica iz Borova, zbog koje su se u Saboru vrijeđali riječima ‘govedo‘ i ‘ništarijo‘

9 0
27.05.2023

Ovo nažalost nije bajka. Ovo je istinita priča o jednoj Snežani i dva hrvatska zastupnika, koja je ovih dana javno uprizorena u Saboru.

Naoko izvan dnevnog reda i konteksta, zastupnik Željko........

© Slobodna Dalmacija

Get it on Google Play