We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Alija Sirotanović financirat će Billa Gatesa: sumanuti zeleni plan EU-a građane će baciti na prosjački štap

1 0 0
26.07.2021

Gledajući ove strašne scene poplava koje po Europi fizički i egzistencijalno ubijaju mnoštvo ljudi, ovakav tekst možda je neprikladan u ovom trenutku. Tko, dakle, gledajući sve to, može biti protiv novog europskog paketa zakona "Fit for 55" kojim se za nekoliko desetljeća u borbi protiv klimatskih promjena želi u EU-u postići nesvrstanost, zvana klimatska neutralnost i totalno isključenje fosilnih goriva. Dok ista Njemačka radi "Sjeverni tok 2". Netko tu mulja.

Kako sam se potrudio pročitati javno dostupne dokumente i šumu (nejasnih) fraza koje sadrže, za čitatelje ću biti slikovit, i to na primjeru jednog od najvećih zagađivača, a to je zrakoplovni promet.

Ovaj mjesec Bill Gates i mnogi američki milijarderi sudjelovali su na godišnjem "ljetnom kampu za milijardere" održanom u Sun Valleyju, gdje se govorilo o zelenoj ekonomiji i urgentnosti borbe protiv klimatskih promjena.

Bill Gates, koji se miješa u sve, bio je na samitu kao "stručnjak", sada za klimatske promjene, a ne samo za računala, COVID, borbu protiv siromaštva...., pa postaje i stručnjak zelenog ulaganja. S njim su bili i Zuckerberg, Tim Cook, Warren Buffett, Jeff Bezos..., samo da navedemo neke od mnogih poznatijih milijardera prisutnih na događaju iza (!) zatvorenih vrata. U najavi rekoše da su svi uvjereni da je imperativ koji treba nametnuti........

© Slobodna Dalmacija


Get it on Google Play