Prošlog smo tjedna gledali snagu prirode na djelu.

Pa smo, neki na televiziji, a mnogi i pod vlastitim prozorima, a neki bogme i iz čamca koji ih je vozio do sigurne obale, mogli pratiti vodostaj rijeka koje su se izlile iz svojih korita.

Dakako, mi koji smo iz komfora svojih kišom okupanih, ali nimalo ugroženih gradova, s velikom dozom suosjećanja pratili stanje stvari, gledali smo i dužnosnike najvišeg ranga koji su, što silom medijskih pritisaka, što onako, da se vidi da i oni prate što se događa, našli za shodno da prozbore na zadanu temu.

Tako je premijer, prvi čovjek Vlade, Andrej Plenković, suočen s pitanjima novinara i s tonovima zamjerki na lošu obranu od poplava, našao za pametno preporučiti naciji da "ode na Google i vidi što se događa u Italiji".

Kao, kod...

QOSHE - Eda Vujević: Poplave nisu ni Plenkovićev ni Milanovićev posao. Njihovo je da prate Google! I da nađu vodoinstalatera - Eda Vujević
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Eda Vujević: Poplave nisu ni Plenkovićev ni Milanovićev posao. Njihovo je da prate Google! I da nađu vodoinstalatera

3 0
22.05.2023

Prošlog smo tjedna gledali snagu prirode na djelu.

Pa smo, neki na televiziji, a mnogi i pod vlastitim prozorima, a neki bogme i iz čamca koji ih je vozio do sigurne obale, mogli pratiti vodostaj........

© Slobodna Dalmacija

Get it on Google Play