We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Vruće vrućine učinile su svoje i tanki živci Splićana pucaju: po gradu je nered teški, svakih par dana kruže interneton snimke cipačine iz prometnih gužvi

1 0 0
16.07.2021

Vruće vrućine učinile su svoje i tanki živci Splićana i njihovih turističkih uzvanika polako pucadu. Nema večeri da ne izbije koja tuča oko klubova di se skupljadu domaći i furešti, ali možemo razumit, toliko mladoga svita na jednome mistu, masa lipih cura – a opet nema za svih – puno alkohola i moraju u neku uru poletit šake. Svakih par dana kruže interneton snimke cipačine iz prometnih gužvi.

Najnervozniji su oni šta u auta nemaju klime, pa in uzavre mozak, motorini zunzidu sa svih strana ka projektili iz ruske kaćuše pa kad ko koga zagranfa, eto ti jada.

"Ne tucite se radi lima", zavapila je nekidan jedna žena gledajući dvojicu kako se lemaju.

Po gradu je špancirung na entu potenciju, krcati su kafići, restorani i zidići, čeka se isprid đelaterija i pekara, čak i onih butigi od gumenih bomboni, počelo je i Splitsko lito, izložbe, koncerti, predstave, pa kruzeri. Jedan konfužjun vlada na sve strane. Svugdi osim na Gripe, di je gradsko cjepilište protiv korone. Blokada je u glavama, ali ne triba se zabrinjavat. Kako stvari stoje, polovicon osmoga tražit će se igla više.

U ciloj gradskoj gužvi tako nismo ni primijetili da je........

© Slobodna Dalmacija


Get it on Google Play