We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Så går det när saker ska mångkulturaliseras

2 10 37
01.11.2018

➤ Krönika Omar Al-Ganas, den av media tidigare omhuldade socialdemokraten som kryssades in i Hässleholm kommunfullmäktige med hjälp av sina ”klanröster” från den invandrartäta stadsdel han bor i, har nu slutligen fallit helt.

Häromdagen meddelade han att han avgår från samtliga uppdrag. Efter vårt avslöjande granskade Expressen SSU vilket lett till att ännu mer islamism, homofobi, kvinnohat och andra åsikter, som är vanligt förekommande i mellanöstern, har uppdagats.

Idag släppte Samhällsnytt ytterligare ett avslöjande om islamisterna i SSU, som bland annat stöttade Al-Ganas.

LÄS MER: AVSLÖJAR: Så här vill islamisterna ta över hela SSU

Bland annat berättar en källa att:

– De här personerna använder sina kontakter i förorter för att på kort sikt öka antalet röstberättigade medlemmar som ska rösta på dem. De mobiliserar sina stora släkter, klaner osv..

Full ”damage control”
Samhällsnytts och därefter Expressens granskning visar att ett av SSU:s största distrikt tagits över av islamister mer eller mindre, vilket har satt Socialdemokraterna och SSU i full ”damage control”.

De nekade först till att de kände till situationen, såklart. Men, de kände till den, såklart.

Expressen skriver:

Men flera interna rapporter som Kvällsposten kommit över visar att både förbundet, S i Malmö och partidistriktet i Skåne vid upprepade tillfällen fått veta vad som pågår.

Enligt medlemmar har informationen funnits högst upp inom socialdemokratin i Skåne.

– Att läsa i ditt reportage att Joakim Sandell och Philip Botström hävdar att de inte känt till situationen blir därför nästan lite komiskt, säger en partimedlem.

Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver också att ordförande och........

© Samhällsnytt