We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Reiselivet er gull for Møre og Romsdal!

1 0 0
08.08.2019

Reiselivet er i støtet som aldri før. Det meldes om stadig flere som reiser og som finner vårt fylke attraktivt. Møre og Romsdal er faktisk det fylket i Norge med flest naturbaserte nasjonale turistfyrtårn. Geiranger, Trollstigen, Atlanterhavsveien, er noen av de. Og i kjølvannet av disse har det dukket opp spennende attraksjon – og overnattingsbedrifter som alle bidrar til arbeidsplasser hele eller deler av året.

Systematisk arbeid gjennom mange år fra fra reiselivsbedrifter, destinasjonsselskapene i fylket, kommuner, fylkeskommunen og andre har også gitt resultater.

Samlet sett så blir det gjort en veldig god jobb.

Men vi er ikke fornøyd. Vi vil ha flere, men i den videre vekst må vi ta større hensyn til natur, klima og miljø. Urørt natur er noe av det viktigste vi har å by på. Da må vi sikre at fotavtrykket er minimalt. Framtidas turist må være grønn og framtidas reiselivsnæring må utvikles for å kunne ivareta det.

Det går en diskusjon om metningspunkt for antall tilreisende til bestemte sted. Denne diskusjonen må for all del ikke overskygge ønsket om at........

© Rbnett