We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Antikritikk, ja takk!

2 0 0
04.10.2019

Takk, Tobias Avlund Heiberg og Helle Bendixen for kritikken av min kritikk. Anmeldere har jammen godt av å bli anmeldt, de også. Slik at de – det vil si vi – ikke bare lever i en egen boble av subjektiv synsing. Jeg er så heldig at jeg gjennom både interesse og jobb får anledning til å oppleve mye kultur sammen med andre.

Deriblant teater. Dette har jeg vært innafor siden jeg ble kasta inn i skoleteateret i komedien «Trost i taklampa» av Alf Prøysen.

Det ble en kort karriere, men teaterinteressen ble vakt. For riksteater, revyer, musikaler, kabareter, show, konserter og til og med opera. Veldig glad i scenekunst, med andre ord.

Tobias og Helle, jeg er ingen akademisk skolert analytiker innen noen kunstform. Men en dreven publikummer. Og betrakter. Jeg skriver også med det som ståsted. Det er «det jevne publikum» jeg skriver for, innbilder jeg meg. Jeg har ikke master i Shakespeare, ei heller noen grad i teatervitenskap fra en renommert og ærverdig institusjon i London. Og jeg bruker heller ikke en dag........

© Rbnett