We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Službena beleška

2 8 0
11.10.2019
Foto: Predrag Trokicić

Jadni Vučić je sam napisao belešku posle jučerašnjeg sastanka sa Richardom Grenellom. Grenell sa sirotim Vučićem pak nije razgovarao u svojstvu ambasadora Sjedinjenih Država u Nemačkoj, nego kao naročiti izaslanik predsednika Sjedinjenih Država lično u vezi sa rešavanjem pitanja Kosova. Mi pak znamo da je to pitanje odavno rešeno, ali to je neka druga priča.

Ovde nas zanima nesrećni Vučić koji sam piše službenu belešku. To da je baš on sam piše, saznali smo od njegove savetnice za štampu Suzane Vasiljević. Vasiljević je inače i članica Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije. Za nju se vezuje neuspešna medijska kampanja za reprezentaciju na svetskom košarkaškom kupu u Kini. Za nju bi se mogle vezati i uvrede upućene Nikoli Kaliniću na sinoćnoj utakmici u Areni.

Ko je juče gledao košarku, susret između Zvezde i Fenerbahçea, video je i čuo – par stotina navijačkih plaćenika dobacivalo je Kaliniću jer je tobože izdao Kosovo. Kalinić je proglašen za ne-Srbina, dok se istovremeno klicalo osmorici ne-Srba u Zvezdinom timu kao da su „čistokrvni“ Srbi. Ostatak Arene izviždao........

© Peščanik