We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Preduzetništvo i inovativnost

2 4 0
01.10.2019
Foto: Peščanik

Kako se zaštititi od zračenja? Personalizovanim orgonitom. Ko se toga dosetio? Student iz Trstenika. Da li je za to dobio nagradu? Jeste, dobio je drugu nagradu na regionalnom takmičenju učenika i studenata u preduzetništvu i inovativnosti. Ko je dobio prvu nagradu? Vest ne kaže.

Kao što se iz vesti ne vidi ni na koji se region misli, ni ko je takmičenje za učenike i studente u preduzetništvu i inovativnosti organizovao, ni ko je, na kraju, odlučio o nagradama. Sve što ćemo iz vesti saznati jeste da je student dobio drugu nagradu za personalizovani orgonit.

E da, saznaćemo i to, već iz naslova vesti na internet strani RTS-a, da personalizovani orgonit štiti od zračenja, a u tekstu vesti će se dodati – negativnog zračenja. Što bi moralo da znači da postoji i pozitivno zračenje, od koga ne treba da se štitimo.

Dobro, šta su izvori negativnog zračenja? Vest kaže – televizori, ruteri i uređaji koji zrače uopšte. Je l to sve? Nije, u bliskoj budućnosti, već 2020, izvor negativnog zračenja biće i mreža 5G. Od nje treba zaštititi okolinu, ali i svakog žitelja Srbije posebno.

Kako će se štititi žitelji Srbije ponaosob? Personalizovanim orgonitom, dosetio se student. Šta na to kaže njegova nastavnica? Ona kaže: „Budućnost je u preduzetništvu, a ovakve ideje upravo jesu nešto što omogućava da pokrenete preduzetnički posao.“

Kakve ideje? „Špic gorskog kristala se stavlja u svaki orgonit. Ukoliko ga nema orgonit će samo isijavati orgonsku energiju, ali se orgonom ne može nazvati. Takođe sastoji se i od smole. Može biti poliesterska,........

© Peščanik