Kendinize yazık ediyorsunuz

Yeryüzüne tohum yerine, kan damlaları düşüyor bu kâfir medeniyetinde.

Birbirlerine, “Bende şu kadar atom bombası var” diye hava atıyorlar.

Ekin yerine, başlar biçiyor zalimler.

Doymak bilmeyen hırslarını kanla soğutmak istiyorlar.

Sokaklarda muhabbet havası yerine nefret rüzgârları estiriyorlar.

Politikacılar, bölmek, parçalamak, dilim dilim etmek ve yutmak politikası güdüyorlar.

Evlerin pencerelerinden alemlere rahmet olarak indirilen Kur’an ayetleri yerine ağıtlar yükseliyor.

Demokrasi krallığının icat ettiği ateşli silahlar, tutanların ellerini yakmıyor ama kendilerinin ve çocuklarının sonsuz senelerde yanacakları cehennem ateşinin yakıtını çoğaltıyor.

Mazlumların ahı arş-ı âlâya ulaştı.

Kendini medeni sananlar ellerinde viskileriyle akan mazlum kanlarının oluşturduğu kan denizine turizm sefelerini konuşuyorlar.

Kâfirlik gıdasını aldıktan sonra …istlik, pisliğinden yaptığı şarabı içenler, kuduz oldular ve her gördüğü canlıya saldırmaya başladılar.

Kuduz mikrobunu kursağında taşıyanlar, herkesi hasta etmek için ülkeler dolaşanlar, her yerde kendine düşman çoğaltmaya çalışıyorlar.

Güçlüye kaşı sırıtkan, mazlıma karşı sırtlan kesilenler, bombalarıyla başları ezerler, ama kalbindekini imanı ezemezdikleri gibi harekete geçirirler.

İnkâr hortumuyla cehennemden dumanı kursaklarına çekenler, dünyayı cehenneme çevirirken cennet özlemini de halkta uyandırdıklarının farkında değiller.

İslam’ın yayılmasında İbrahim aleyhisselamı ateşe atanların da katkısı olmuştur, ama ateşten başka bir şeye inanmayanların ateşini artırmıştır.

Musa aleyhisselamın gelişini engellemek için doğan her erkek çocuğu öldürenlerin yıkımı kendi, sarayarında besledikleri Musa aleyhisselam eliyle olmuştur.

Kendi ırklarından olan İsa aleyhisselamı bile asmaya teşebbüs eden Yahudiler, Gazzede yüz yılda milyonlarca Müslüman öldürenler şu anda dünyada yaşayan her insanı kendilerine düşman ettiklerinden, Avustralya’da bile dün, on dokuz tane Yahudi’nin öldürülemsine sebep olduklarının farkında değiller.

Şunu herkes bilsin ki, dünyadaki her........

© Milli Gazete