We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ajax, Hak, Philips en DSM spreken op NIMA Marketing Day!

1 0 1
13.08.2021

Op 9 september 2021 vindt in DeFabrique te Utrecht NIMA Marketing Day 2021 plaats. De openingskeynoot wordt verzorgd door Thomas Barta, coauteur van The 12 Powers of a Marketing Leader en oprichter van The Marketing Leadership Masterclass. Elke dag worden er weer nieuwe sprekers bekend. Een korte kennismaking met een aantal van hen.

Wing Cheung is founder/digital strategist bij Synerflow Scalable Simplified Digital Marketing. Cheung heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van online marketingstrategieën in internationale omgevingen, maar wel op zijn eigen specifieke manier. Met zijn onorthodoxe aanpak en insteek wil hij bedrijven in staat stellen om stapsgewijs positieve veranderingen en duurzame groei te realiseren.

"Met m’n verhaal wil ik marketeers inspireren om hun blik op marketing en de toekomst van marketing te verbreden zodat ze betere keuzes maken die op lange termijn ook werken."

"Jazeker, vooral als het gaat om de offline touchpoints omzetten naar digitale touchpoints en de langetermijnstrategie flexibeler maken voor onverwachte veranderingen."

Karen Pasman en Ada Antonides zijn respectievelijk marketingmanager bij Van Wijnen en marketingmanager Fijn Wonen, een start-up binnen Van Wijnen met alle vrijheid om te innoveren. Van Wijnen is een Nederlands bouwconcern actief in projectontwikkeling, woningbouw, renovatie en transformatie, gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer.

Na jarenlang aan bureauzijde te hebben gewerkt, is Pasman sinds 2019 in dienst bij Van Wijnen. Zij is verantwoordelijk voor het marketingteam op het hoofdkantoor, dat ondersteunend is aan de regio’s en vestigingen die commercieel verantwoordelijk zijn. Antonides is verantwoordelijk voor het merk Fijn Wonen, dat als start-up binnen Van Wijnen alle vrijheid heeft om te innoveren.

"Jazeker. Ten aanzien van Fijn Wonen bijvoorbeeld. Het plan om een online woningconfigurator te bouwen, lag er natuurlijk al lang vóór corona, maar waar we mensen eerst moesten overtuigen van het concept, hoeven we nu alleen nog maar uit te leggen wanneer het af is. Met de online woningconfigurator kan iedereen zelf online zijn droomhuis samenstellen."

Nicole Freid is sinds 8,5 jaar Directeur Marketing en Innovatie van HAK, of HAK-tivist zoals zij zelf zegt. Freid is Bestuurslid van de BVA en haar missie draait om het bouwen van merken en innovatie met een positieve impact. De missie van HAK is iedereen helpen meer........

© Marketingfacts


Get it on Google Play