Bij de start van een nieuw jaar, is het hebben van een solide B2B marketingplan belangrijk. Michan Katerbarg deelt zijn aanpak.

In deze aflevering van de Inbound4Cast praat ik met Michan Katerbarg, global marketing manager bij Rollepaal Pipe Extrustion Technology. Michan is ruim een half jaar geleden bij Rollepaal. In deze aflevering deelt hij zijn aanpak. Hoe kom je binnen een nieuwe organisatie tot een goed B2B marketingplan?

Michan beantwoord in deze aflevering onder andere de volgende vragen:

Je kunt deze aflevering ook vinden op Spotify, Youtube of Inbound4Cast.com.

B2B marketing is veranderd. Lead generatie kent steeds meer uitdagingen. Kopers kiezen vaak al voordat de buyer journey is gestart. Wat betekent dat voor jouw aanpak? Ik help vanuit B2Brands kennisintensieve B2B bedrijven van strategie tot uitvoering met de creatie en distributie van impactvolle content. Daarmee transformeren we jouw bedrijf naar een sterk merk. Ik geloof daarbij in de kracht van organisch groeien (organic marketing). Sinds 2008 heb ik hier vele MKB en enterprise organisaties mee geholpen. Sinds 2024 doe ik dit vanuit B2Brands.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

QOSHE - Hoe stel je een B2B marketingplan op? - Jerrel Arkes
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Hoe stel je een B2B marketingplan op?

14 0
10.01.2024

Bij de start van een nieuw jaar, is het hebben van een solide B2B marketingplan belangrijk. Michan Katerbarg deelt zijn aanpak.

In deze aflevering van de Inbound4Cast praat ik met Michan Katerbarg, global marketing manager bij Rollepaal Pipe Extrustion Technology. Michan is ruim een half........

© Marketingfacts


Get it on Google Play