LinkedIn speelt een grote rol binnen B2B demand generation. In deze podcast ga ik in gesprek met Aldo Wink over zijn visie hierop.

Aldo Wink is een B2B marketing coach en community builder. In 2012 richtte hij marketing automation bureau Stan & Stacy op. Tegenwoordig woont en werkt hij in Spanje, vanuit waar hij B2B organisaties helpt om te starten met demand generation. In deze aflevering van de Inbound4Cast geeft Aldo zijn visie op demand generation op LinkedIn en de rol van een Ideal Customer Profile (ICP).

Wink vertelt in de podcast onder andere over:

Je kan deze podcast ook via Spotify of Inbound4Cast luisteren en bekijken.

Ik help sinds 2008 organisaties om organisch te groeien. Hiervoor zet ik inbound marketing, demand generation, SEO, content marketing en marketing automation in. Sinds 2015 doe ik dit als freelancer voor B2B bedrijven. Daarnaast ga ik voor mijn podcast Inbound4Cast regelmatig in gesprek met collega marketeers.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

QOSHE - Demand generation op LinkedIn om je ICP te bereiken - Jerrel Arkes
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Demand generation op LinkedIn om je ICP te bereiken

10 1 0
25.11.2022

LinkedIn speelt een grote rol binnen B2B demand generation. In deze podcast ga ik in gesprek met Aldo Wink over zijn visie hierop.

Aldo Wink is een B2B marketing coach en community builder. In 2012 richtte hij marketing automation bureau Stan & Stacy........

© Marketingfacts

Get it on Google Play