Brand designer Paul Hendriks deelt zijn B2B marketing aanpak en vertelt over het belang van eerlijke marketing.

Als brand designer helpt Paul Hendriks bedrijven met het creëren van hun merk. Hij doet dit vanuit zijn bedrijf ‘De Kunning‘. Paul zet zich actief in voor meer eerlijke marketing. In dit gesprek met Jerrel praten ze over brand design, eerlijke marketing en de B2B marketingaanpak die Paul met zijn eigen bedrijf hanteert.

In deze aflevering van de Inbound4Cast praat ik met Paul Hendriks. Paul helpt bedrijven met ‘brand design’. Daarnaast is hij een groot voorstander van eerlijke marketing. De volgende vragen worden in deze aflevering beantwoord:

Luisteren kan ook door te zoeken naar ‘Inbound4Cast’ via de bekende podcast kanalen.

B2B marketing is veranderd. Lead generatie kent steeds meer uitdagingen. Kopers kiezen vaak al voordat de buyer journey is gestart. Wat betekent dat voor jouw aanpak? Ik help vanuit B2Brands kennisintensieve B2B bedrijven van strategie tot uitvoering met de creatie en distributie van impactvolle content. Daarmee transformeren we jouw bedrijf naar een sterk merk. Ik geloof daarbij in de kracht van organisch groeien (organic marketing). Sinds 2008 heb ik hier vele MKB en enterprise organisaties mee geholpen.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

QOSHE - B2B Brand Design en Eerlijke Marketing - Jerrel Arkes
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

B2B Brand Design en Eerlijke Marketing

7 0
20.12.2023

Brand designer Paul Hendriks deelt zijn B2B marketing aanpak en vertelt over het belang van eerlijke marketing.

Als brand designer helpt Paul Hendriks bedrijven met het creëren van hun merk. Hij doet dit vanuit zijn bedrijf ‘De Kunning‘. Paul zet zich actief in voor meer eerlijke marketing. In dit gesprek met........

© Marketingfacts


Get it on Google Play