Artificial Intelligence is hot! Maar hoe kun je AI nu concreet toepassen om de klantenservice te verbeteren?

Ontdek het tijdens CX Connect op 8 juni in Amsterdam. Met keynotes van Signify, Pegamento, Sprinklr en customer service transformation coach Eveline Erkelens. Laat je verwonderen door een uniek event met DJ, cocktails en volop nieuwe inzichten. Deelname is gratis.

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

QOSHE - CX Connect Amsterdam: De invloed van AI op de klantenservice - Durk Bosma
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

CX Connect Amsterdam: De invloed van AI op de klantenservice

9 0
05.06.2023

Artificial Intelligence is hot! Maar hoe kun je AI nu concreet toepassen om de klantenservice te verbeteren?

Ontdek het tijdens CX Connect op 8 juni in Amsterdam. Met keynotes van Signify, Pegamento, Sprinklr en customer service transformation coach Eveline........

© Marketingfacts

Get it on Google Play