Ahmet Kuybu ve Önümüzdeki Süreç

Sevgili okurlarım;
Gelişin bir ayak sesi olur… Ben o ayak seslerini duydum, hatta gelişi gördüm.

Pazar günü Kahramanmaraş Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulu yapıldı. Mevcut Başkan ve aynı zamanda KMESOB Başkanı olan Ahmet Kuybu, yeniden aday oldu ve tek listeyle, üyelerin oylarıyla güven tazeledi.

Bilindiği üzere Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı olabilmek için önce bir meslek odasında başkan seçilmek gerekiyor. Ahmet Kuybu da her dönem Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçildikten sonra, 39 oda başkanı ve yönetimlerinin oylarıyla Birlik Başkanı, yani KMESOB Başkanı oluyor.

Geri dönüyorum…

1351 üyenin oy kullandığı genel kurulda iki, üç hatta dört adayın yarıştığı seçimler olur. Herkes taraftarını getirir; ortam iddialı, kalabalık ve heyecanlı olur. Bunu hepimiz kabul ederiz.

Ama ben gördüğümü yazıyorum:
Bugün o salonu hiçbir siyasi parti bu şekilde dolduramaz, bu heyecanı........

© Maraş Gündem