Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκαλεί σύγκρυο στο Μέγαρο Μαξίμου

Ποιος είπε ότι στις μέρες μας οι επιχειρηματίες είναι βουβά πρόσωπα;

Από το «Βήμα» ο Μιχάλης Σάλλας καταθέτει τακτικά τη γνώμη του για την οικονομία, την πολιτική και τον συνδυασμό τους.

Αναμενόμενο, όταν στο βιογραφικό του, πλην της δημιουργίας του μεγαλύτερου χρηματοπιστωτικού οργανισμού, υπάρχει και η παρουσία του στην ιδρυτική πράξη του ΠΑΣΟΚ.

Ο τελευταίος «γκουρού» του εγχωρίου τραπεζικού συστήματος, είναι πλέον εμπνευσμένος αρθρογράφος. Στα κείμενά του η αναγνωρισμένη οικονομική οξυδέρκεια φιλτράρεται στην αγωνιστική πολιτική κουλτούρα της γενιάς του και γίνεται εύληπτο δημόσιο ντοκουμέντο.

Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος επίσης παρεμβαίνει συχνά με κριτική και άποψη -αλλά αποκλειστικά σε ότι αφορά το επιχειρηματικό του πλαίσιο.

Αυτόν τον κύκλο κλείνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και επειδή εκτός από διεθνής οικονομικός -και αθλητικός- παράγοντας, κατέχει και τον ισχυρότερο μιντιακό όμιλο, η παρέμβασή είναι ιδιαιτέρως δραστική.

Πόσο μάλλον, αν ληφθεί υπόψη η … παράδοση ότι για δεκαετίες το εκδοτικό Συγκρότημα, που ο ίδιος........

© Kouti Pandoras