Fenerbahçe’ de birlik beraberlik söylemde mi kaldı? |
Kulübü çok iyi tanıyan başkan, sekiz yıl sonra yeniden göreve geldi. Yeni yöneticiler, yeni teknik direktör 43 futbolcu… Üstelik bu futbolcuların bir kısmı, ilk kez geldikleri bir ülkeye uyum sağlamaya çalışıyor.
Tüm bunların yanında, uzun yıllardır hasret kalınan şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılamamanın oluşturduğu baskı da cabası.
Sayın Aziz Yıldırım, seçim öncesinde ve sonrasında yaptığı açıklamalarda birlik beraberlik vurgusunu sıkça dile getirmiş, bu anlayışla hareket edeceğinin mesajını vermişti. Peki, seçimden sonra bu söylem uygulamaya yansıdı mı? Sanırım bu soruya verilecek cevap "hayır" olacaktır.
Görevi devraldığı Sadettin Saran ile aralarında herhangi bir sorun bulunmayan başkanın, futbolcu İsmail Yüksek'in düğününe davetli olmasına rağmen eski başkanın katılımını engellediği iddia edildi.
Bununla da kalınmadı. Başta Acun Ilıcalı ve Hakan Safi olmak üzere kulüpte yöneticilik yapmış birçok ismin localarının, herhangi bir hukuki dayanak gösterilmeksizin iptal edilmesine yönelik girişimlerde bulundu.
Acun Ilıcalı, yaşananlara ilişkin; "Yedi yıl boyunca stadımıza uğramayanlardan, birlik ve beraberlik söylemiyle başlayan başkanlık döneminde ilginç bir icat!"
"Bundan sonraki hedefim, kanuni haklarımı kullanarak kin ve nefret dolu bu zihniyete karşı hukuk önünde mücadele etmek ve kulübümüzün hukuk........