We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Når krybba er tom, bites «venstrerne»

2 2 2
07.02.2019

Man snakker ofte om voksesmerter når bedrifter eller tenåringer utvikler seg for kjapt, og dette skaper problemer. I Venstre lider de i stedet av krympesmerte, som følge av det dramatiske fallet på meningsmålingene, som regjeringssamarbeidet har kostet dem.

Venstre er på ingen måte de eneste som har opplevd slikt. Alle mindre regjeringspartier går på en slik smell, der de for å få lite grann innflytelse får unngjelde i folks anseelse.

Fra å være partiet man først tenkte på når det gjaldt miljøvern, har de nå blitt en slags miljøvernvits.

Miljøvern har dårlige kår når man er i regjering med de to mest olje-pro partiene, Høyre og Frp. Folk ser ut til å ha glemt at Venstre og KrF var grunnen til at vi ikke fikk konsekvensutredning utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

Sponheim gikk av som Venstre-formann etter en mislykket kampanje for å garantere at de ikke fikk Frp i regjering. «En stemme til Venstre er ikke en stemme til Frp» er et slagord partiet for lengst har skrotet. I praksis har en Venstre-stemme blitt en reell stemme for å beholde Frp i regjering, selv om de blånektet febrilsk på dette under sist........

© iTromsø