We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Vučić je bio Miloševićeva dvorska luda. Sad mu smeta usporedba s njim

3 1 31
09.09.2021

ALEKSANDAR VUČIĆ laže, mijenjaju se samo povodi. Sinoć se, u nekom od cendranja kakvima inače rado zatrpava podobne medije u svojoj zemlji i bližoj okolici, požalio na Indexov tekst.

>> Vučić se žali na Indexov članak: "Možete vidjeti kako služba jedne zemlje radi"

Konkretno, rekao je: "Zašto me porede s Miloševićem? Zato što pokušavaju sve svoditi na devedesete godine jer se ne mogu pohvaliti činjenicama. Moraju se baviti pričanjem neistina. Najlakša je matrica za Zapad kad kažu da je Vučić kao Milošević. Ti napadi su uvijek naručeni. Možete vidjeti kako služba jedne zemlje radi. Točno vidite tko je meta i tema. U jednom danu izlaze isti tekstovi. To pokazuje njihovu nemoć."

Nekoliko sati ranije Index je objavio tekst pod naslovom "Aleksandar Vučić - novi Slobodan Milošević", pa se bez osobite imaginacije može zaključiti da je lider države zastale u razvoju imao na pameti - ili kako se to kod njega zove - ovaj portal dok je lagao. Na Vučića se, međutim, nema smisla ljutiti, on novinarstvo jednostavno nije sposoban sagledavati realno.

Uostalom, u političkoj karijeri, koju bi u sretnijoj državi odavno prekinula adekvatna terapija - recimo onda kad je huškao u Glini ili kad je u Beogradu najavljivao masovne likvidacije muslimana - bio je i ministar informiranja u režimu Slobodana Miloševića. Pamte ga po davljenju medija. Prije toga radio je kao novinar pripravnik na Palama pod režimom Radovana Karadžića. Ako se to što se tamo radilo smije nazvati novinarstvom

Službe, naručeni odstrel protivnika, novinari na kratkoj uzici politike, zavjere, to je njegov ambijent. Tko ne vjeruje prošlosti,........

© Index


Get it on Google Play