We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Tomašević se danas od optužbi branio kao nekad Bandić

4 0 5
08.10.2021

PUT u politički pakao vjerojatno je popločan dobrim namjerama da se uvede red u Gradu Zagrebu, ali na njemu je danas Tomislav Tomašević, zagrebački gradonačelnik, pred novinarima, u društvu dogradonačelnice Danijele Dolenec, prvi put komunikacijski oživio zloduh pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

Bandić je, kao što je poznato, birače osvajao kapilarnom korupcijom koja je s godinama postala žila kucavica njegove vlasti, dok je prema klasičnim formama obraćanja širem auditoriju iskazivao neizreciv prezir, ostavljajući dojam čovjeka trajno opterećenog pametnijim poslom od odgovaranja na novinarska pitanja.

Sve to danas je uradio Tomašević. Ante Samodol, bivši član Uprave Zagrebačkog holdinga, jučer je na blogu objavio niz ozbiljnih optužbi na račun zagrebačke vlasti. One ne dovode toliko u sumnju poštenje aktualnog gradskog vodstva i bliskih mu suradnika u Nadzornom odboru Holdinga, ali ozbiljno propituju što je ostalo od njihove najavljene transparentnosti. Dvadeset i četiri sata kasnije pred brojnim se mikrofonima i kamerama ukazalo nervozno Tomaševićevo lice. Bilo je to lice čovjeka koji svakom porom daje do znanja da ima pametnijeg posla od........

© Index


Get it on Google Play