We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Milanoviću, neka netko razmisli za tebe: Vrijeđa li Dalmatince kad ih se vrijeđa?

1 0 0
08.07.2021

U RANO predvečerje, u doba kad je u nekim sretnijim vremenima tamanio ostatke hrane kod Dragana Kovačevića, Zoran Milanović sjeo je za kompjutor i napisao poduži status. "Pokvarenjaci s Indexa postavili su svojim čitateljima pokvareno, sugestivno-kapciozno i manipulativno anketno kvazi-pitanje: je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince?"

> Milanović: Na Indexu su militantni, neobjektivni, nasilni i isključivi pokvarenjaci

Tako glasi prva rečenica.

Pazi, prva rečenica! Pokvarenjaci su postavili pokvareno pitanje. Kakvo pitanje pokvarenjaci mogu postaviti ako ne pokvareno? Čemu višak, otkud tolika nesigurnost mini Tuđmana da mu do sljedbe neće doprijeti poruka - da na Indexu, naime, rade pokvarenjaci.

Nered u trbuhu izazvao nered u rečenici? Zar tamo, među kuharicama, vozačima, glasnogovornicima, savjetnicima za štošta i ostalim sobnim biljem nema nikog tko će mu reći - predsjedniče, ostavite li ovo da su pokvarenjaci postavili pokvareno pitanje opet ćete ispasti tukac? Možete li malo dotjerati rečenicu da ne izgleda kao da je nastala bjesomučnim udarcima čelom o tipkovnicu, nego da izgleda kao da... kao da mislite?

U redu, nema. Pokvarenjaci su pokvareni, otkrio je danas hrvatski predsjednik i zbog toga se Index zaista........

© Index


Get it on Google Play