We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Bernarda Jug govori o sotoni i ratu. To je čini podobnom za hrvatsko školstvo

3 0 18
21.09.2021

BERNARDA JUG vjeruje da je lakmus-papir za prepoznavanje sotone, žene koje su pobacile naziva flundrama i fufama, pandemija joj je plandemija, kao i svakom teoretičaru zavjere. Povremeno raspiruje hajke protiv širokog spektra neprijatelja. Uz to, Bernarda Jug prosvjetna je radnica, djecu uči engleski u Područnoj školi Imbriovec u sklopu Osnovne škole Mihovila Pavleka Miškine u Đelekovcu.

Hrvatska učiteljica koja u školi nazvanoj po hrvatskom piscu, ubijenom hrvatskom rukom, u zaboravljenoj hrvatskoj provinciji poučava hrvatske mališane osnovama engleskog jezika, a u slobodno vrijeme stvara neprijatelje i bori se protiv njih, lijepo ilustrira stanje koječega u hrvatskom društvu nakon tridesetogodišnje hadezeizacije: mnogo nervoze i mržnje, malo razuma i sabranosti.

Pisali smo nekoliko puta o slučaju Jug.

>> Ovo je Bernarda Jug, žena koja huška antimaskere na školu u Zagorju

>> Bernarda Jug, učiteljica: Hrvatske fufe su ubile oko milijun mladih Hrvata i Hrvatica

Ne samo zato što žena radi u školstvu. Uostalom, prosvjetar ne mora biti najbolji i najupućeniji na svijetu. Ima pravo sumnjati i u pandemiju, covid-19 i efikasnost cjepiva, ali ne bi smio biti isključiv. Naročito ne bi trebao huškati na ljude kako su to, primjerice, radili u davno ugašenom Slobodnom tjedniku. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, krvoločniji primjerci novinarske branše - ili........

© Index


Get it on Google Play