We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Sedam smrtnih grijeha Gabrijele Lažac

3 2 347
22.03.2019

U KATOLIČKOJ ideologiji postoji mnogo bizarnih, smiješnih i suludih koncepata, od kojih je vjerojatno najluđi transupstancijacija. Transupstancijacija ili pretvorba naučava da se tijekom služenja mise hostije i vino doslovno pretvaraju u krv i meso Isusa Krista, koje onda vjernici jedu i piju, te ih taj čin svojevrsnog vampirizma i kanibalizma nekako približava Bogu i čini dobrim ljudima. Isus se, doduše, još nije oglasio o tome kako se osjeća jer mu milijuni katoličkih vjernika stalno piju krv, no ako je vjerovati Bibliji i priči o tome kako je Isus s dvije štruce kruha i pet riba nahranio pet tisuća ljudi, onda vjerojatno ima i dovoljno krvi za donirati kako bi je svake nedjelje grgljali katolici diljem planeta.

Napiti se Isusove krvi i čalabrcnuti Isusova mesa požurila je i ministrica Gabrijela Žalac dan nakon što je autom udarila djevojčicu i otpremila je s teškim ozljedama u bolnicu.

U subotu zgazila dijete, u nedjelju otišla na krštenje

Bilo je to u subotu, 9. ožujka, no već u nedjelju je Žalac u svečanoj opravi došla na krštenje djeteta kojemu je izabrana biti kuma, iako je onda u ponedjeljak, dok je lila krokodilske suze pred novinarima, tvrdila da je bila toliko potresena time što je autom udarila dijete da nije prije mogla davati izjave. Očito ipak ne toliko potresena i izvan sebe da se dan prije nije mogla našminkati, nabaciti nakit i utegnuti se te otići od Vinkovaca do sela Jakšić pored Požege kako bi hengala s biskupom Antunom Škvorčevićem te se napojila i nahranila Isusom.

Jer poznato je da je HDZ-ova ministrica Žalac katolkinja XXL formata. Ni prva ni zadnja u HDZ-u, stranci u kojoj, po svemu sudeći, nema ateista ni protestanata, pitanje je i za muslimane, a o pravoslavcima da ne govorimo. HDZ je stranka Hrvata katolika, odnosno Hrvatica katolkinja, a ministrica Žalac je nedvojbeno jedna od najvećih. To je uostalom pokazala i kad je posjetila u bolnici djevojčicu koju je tamo smjestila - pohvalila se medijima da joj je poklonila krunicu. Valjda da moli za to da ministrica ubuduće na vrijeme produži vozačku dozvolu, a ne da tri godine vozi s nevažećom.

HDZ i Deset........

© Index