We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Zašto bi se HDZ gnjavio s kampanjom kad jednostavno može dati naš novac penzionerima

2 0 31
13.04.2021

BLIŽE se lokalni izbori. Praktično su tu pred nama, u svibnju. Međutim, oko njih se Plenkoviću i HDZ-u pojavio mali problem. Kao prvo, na snazi su epidemiološke mjere. Ne možeš se pojaviti u službenoj limuzini na lokalnoj zabavi i dijeliti besplatni grah.

Drugi problem je što u velikim gradovima stoje očajno loše, a kandidate kao da su birali za snimanje remakea Malnarove Noćne more. Satiričke stranice ostaju bez klikova jer nitko ne uspije smisliti išta upola smiješno u odnosu na ono što HDZ-ovci lupaju misleći da govore ozbiljno.

Treći problem, manji gradovi i općine te županije. Tamo mnogobrojni lokalni šerifi imaju poteškoća jer neki su u aferama do grla, drugi nemaju više gdje nekoga zaposliti, treći nemaju više ništa za predizborno asfaltiranje jer ljudi već skrivaju vrtove i povrtnjake u strahu da im optimističan načelnik ne uleti s bagerom i sve asfaltira. Dodatno, u pola gradova i općina skoro više nema ni tko glasati jer se sve što se moglo raselilo.

Ni na nacionalnoj razini ne ide bolje. Cjepivo dolazi presporo, Hrvatska strpljivo pazi da se nekome unutar EU birokracije ne zamjeri. Zagreb se gotovo nije ni počeo........

© Index


Get it on Google Play