We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Priča o Bandićevim milijunima govori kako je Hrvatska legalizirala lopovluk

1 5 451
01.08.2021

POSTOJALE su zemlje u kojima je robovlasništvo bilo legalno. Postoje zemlje u kojima je legalna prostitucija. Postoje one u kojima su legalne razne nacionalne ili vjerske segregacije. A postoji i Republika Hrvatska, država koja je legalizirala lopovluk. Jer, kada pročitamo tekst o Bandićevim milijunima, ako je imalo istinito ono što su novinari iskopali - onda nema sumnje - hrvatska država je legalizirala lopovluk. Nema drugog objašnjenja.

U pitanju je namjerna, ciljana legalizacija lopovluka u okolnostima gdje u državi koja ima DORH, koja ima sudove, koja ima tajne službe, koja ima policiju i koja ima čak i Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, netko umrežen i upleten poput Bandića skoro dva desetljeća sjedi na trećoj funkciji po utjecaju u državi. Onda se cijela priča rasplete kao u klasičnoj drami – smrću glavnog junaka, nakon čega se cijeli svijet oko njega raspada.

Bandić je bio tu, na visokoj, iznimno visokoj funkciji, jako dugo. Gradonačelnik Zagreba je praktično, zbog novca kojim upravlja, treća osoba po važnosti u državi. I ono što sada svi govore da nisu znali – ni državna tijela, ni koalicijski partneri........

© Index


Get it on Google Play