We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Kommentti: Jääkiekkoväki teki Vierumäellä miljoonatappiot – epäonnistunut toimitusjohtaja sai kavereiltaan ylennyksen!

6 6 163
03.10.2018
Rapsuta selkääni, niin minä rapsutan sitten sinun.

Tätä traditiota on noudatettu suomalaisen urheilun(kin) niin sanotuissa hyväveli-verkostoissa, joista eittämättä vaikutusvaltaisin toimii Kalervo Kummolanhttps://www.is.fi/henkilo/Kalervo Kummolan johtaman Suomen jääkiekkosäätiön suojassa.

Saunamajuri Kummolan löylyseuran pokeri vaikuttaa pitävän suorastaan ällistyttävästi – kuten vaikkapa nyt tuoreeltaan Vierumäki-yhtiöiden omistajanvaihdostapauksessa nähtiin.

Harvat pääsevät etukäteen kärpäsenä kattoon näkemään, millaisia sisäpiirikuvioita Kummola fläppitaululleen kulloinkin piirtää. Tuottivat ne tulosta tai eivät, yksi asia ei muutu: missä adjutantti Heikki Hietasella https://www.is.fi/henkilo/Heikki Hietasella hätä, siellä patruuna Kummola pelastusrenkaineen välissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Kokenut kiekkomies Hietanen ei taannoin onnistunut Hämeenlinnan elinkeinoyhtiön toimitusjohtajana, ja sittemmin hän oli mukana farssimaisessa autokauppasadussa Sunny Car Centerissä. Siitä piti tulla maan suurin autokauppa, mutta lopulta tontille ei noussut kuin yrityksen valotolppa.

Kalervo Kummola järjesteli taas luottomiehelleen uuden työpaikan. (KUVA: Vesa Koivunen)


Hietanen ei kuitenkaan tuolloin pudonnut tyhjän päälle, vaan Kummolan selkänojan ansiosta jääkiekkoväki tarjosi hänelle uuden johtajapestin Vierumäeltä.

Kissoilla sanotaan olevan monta elämää, ja omalla tavallaan kissamaista on myös ollut Hietasen selviytyminen karussa ja vaativassa........

© Ilta-Sanomat