We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Slot: Record op record

4 1 0
17.01.2020

Het goede sentiment op de financiële markten houdt aan, want wederom sluit de AEX ( 0,8%) de week hoger af. Enige minpuntje is dat we de Yankees niet bij kunnen houden.

De S&P500 en Nasdaq stijgen namelijk zo'n 2%. Dit komt mede door het handelsakkoord dat woensdag eindelijk werd getekend. Uiteraard is er nog geen deal over de belangrijkste issues, zoals de afschaffing van de handelstarieven en de handhaving van de intellectuele eigendomsrechten. Toch zou dit akkoord zomaar een periode van ontspanning kunnen inluiden.

Het blijft natuurlijk gissen, aangezien de Amerikaanse President Donald Trump redelijk onvoorspelbaar is. Anderzijds heeft hij er tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen geen belang bij om te gaan ruziën met de Chinezen. De beste man gaat immers zijn handen vol krijgen aan de democraten.

Wie de winnaar ook wordt, het ziet ernaar uit dat het heel spannend gaat worden. Dit baseer ik op basis van de meest betrouwbare peiling, namelijk die van het wedkantoor.

Als u inzet op Donald Trump als uiteindelijke winnaar dan krijgt u 1,75 keer uw inleg terug. Dit betekent dat de bookies verwachten dat het een nek-aan-nekrace gaat worden tussen de republikeinen en democraten.

Een andere........

© IEX