We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Liveblog: AF-KLM, Adyen en huizenprijzen

5 1 0
17.06.2019

Plaatje uit Elsevier van deze week. Ja, we hebben het nog niet zo slecht getroffen met onze banken en wellicht brengt de staat ABN Amro verder helemaal niet naar de beurs. Verder gaan we natuurlijk allemaal meteen een EUV-machine bestellen bij dat toffe ASML. En goh, wat heeft NN het toch slecht. Shell en Philips ook.

Unilever beperkt zich ook tot jaarlijks een doosje Magnums richting Belastingdienst. Elsevier zegt de data van Heineken, AkzoNobel, Wolters Kluwer en DSM niet te kunnen achterhalen.

Het is maar dat u het weet. Bij mijn weten opereren al deze bedrijven binnen de wet - wie zelf aftrekposten onbenut laat werpe de eerste steen - en ik ben vooral benieuwd mij of institutionele beleggers hier net als duurzaam een punt van gaan maken. Dan zou het echt een issue kunnen worden voor beurs en beleggers.

Elektrische Hummers, dan is de elektrieke auto echt wel here to stay.

#Fastned heeft momentum mee met beursgang vrijdag. Elektrische Hummers, toe maar. Die moeten vast drie weken aan Duitse bruinkoolcentrale hangen voor ritje naar PC Hooft https://t.co/25X6yUeO9X

Nee, Kees had het tij en momentum niet mee als CEO tot dusverre. Hij heeft nog tien maanden. Misschien is zijn........

© IEX