We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

BeursVandaag: Tech & de rest

4 1 0
02.07.2020

Zoek dan via de zogenaamde ISIN code. Elk instrument, aandeel etc. heeft een unieke code.

Kies vervolgens - wanneer er meerdere resultaten zijn - de notering op de beurs van uw keuze.

Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging 'ISIN'.

Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase.

Stemmen is mogelijk tot 10:00

Bericht delen via:

Vers van de pers, BAM meldt €130-€150 miljoien verlies over H1. H2 wordt ook geen fuifnummer, volgens de bouwer. BAM International gaat de deur uit. De kaspositie groeide dan wel in H1. Hier leest u het persbericht.

Nog een voetzoeker? De Britse fiscus legt een claim van €141 miljoen bij Unilever neer, maar die kan wel oplopen tot €600 miljoen? Als dit maar geen langlopende affaire wordt...

Britse belastingdienst claimt honderden miljoenen Nederlands belastinggeld Unilever https://t.co/plgDV5Tuvk

De ene dag schijnen de markten opgelucht en de volgende dacht weer bezorgd te zijn over economie en corona. Vanochtend is het allemaal weer koek en ei, hoewel met name de VS maar met dat virus blijft worstelen. Nou en? De Nasdaq 100 staat weer gewoon op een all time high. Technologie blijft maar gaan.

Tesla werd gisteren zelfs de nieuwe grootste autofabrikant ter wereld en Pfizer heeft misschien...een middel tegen. Geen groot nieuws is er verder voorbeurs Damrak en het voornaamste agendapunt is al het Amerikaanse Payroll Report, ofwel maandelijkse werkgelegenheidscijfers. VS is morgen dicht, vandaar.

Dit heet al de moeder aller macro's en de cijfers over mei waren ook nog eens de moeder aller meevallers. het ADP-rapport viel gisteren iets tegen, opgelet dus.

Nog even over corona. Dit........

© IEX