We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Klodens cyklus styrer uden hensyntagen til klimastrejker

3 0 0
19.09.2019

Klima Den 13. september havde Jørgen Møller (JM) et indlæg her i avisen, hvori han opfodrer alle - ikke mindst skoler, offentlige institutioner og større virksomheder - til at deltage i en verdensomspændende klimastrejke.

Mange millioner hysteriske mennesker i 117 lande er nemlig i fuld gang med at organisere sig, og nu ikke kun som enkeltpersoner, men også fra mange af verdenens kommuner, storbyer, store fagforeninger, store virksomheder, deltager ansatte i strejken.

Mange banker verden over (indtil nu også en dansk bank, Merkur Bank med hele personalet) deltager, ligesom eleverne på mange skoler verden over går med. Endvidere engagerer rigtigt mange af verdens mest kendte personer så som diverse kunstnere, skuespillere sangere, bands med mere sig.

Det caribiske øhav blev forleden ramt af en af de værste orkaner i mands minde, her i blandt østaten Bahamas. Disse østaters regeringer er gået sammen for at bekæmpe klimaforandringerne, men siger, at de har brug for hjælp/støtte.

Ja, der er ingen tvivl om, at de har brug for hjælp. For at begynde at bekæmpe klodens egen cyklus er en halsløs gerning.

En gerning som ingen (heldigvis) kan komme i mål med. Dette ændrer........

© Herning Folkeblad