We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Døm alle på et faktuelt grundlag

2 0 0
05.09.2019

Kristendom Tak til Jens Chr. Bækgaard for dit indlæg her i avisen, hvori du forsøger, at underminere mit tidligere svar til dig omkring emnet Kristendom.

»Døm ikke alle over samme kam« kalder du det og starter så ellers med, at gøre dig forhåbninger om, at jeg fik det bedre af at imødegå dit første indlæg med fakta.

Jo tak, det fik jeg det bedre af, jeg får det altid bedre af at imødegå egoisme med fakta. Jeg fik det dog skidt igen, da jeg så dit indlæg dags dato 3. september. Jeg baserede mit indlæg på offentligt kendte tal. Tal, som kommer fra dels Danmarks Statistik, fra diverse ministerier samt fra diverse offentlige undersøgelser - såvel globale/europæiske undersøgelser som nationale af slagsen.

Men jeg kan forstå på dit indlæg, at du har valgt at gå med skyklapper, så du undgår at se virkeligheden, og i diametral modsætning til denne virkelighed har valgt, at basere hele din livsførsel på egne erfaringer og oplevelser. Godt at du så ikke er en af de mange, som er blevet overfaldet, røvet, voldtaget - jo de voldtager også mænd - eller skændet på anden måde af det........

© Herning Folkeblad