Hedefteki ülke Türkiye’mi?

Sevgili okurlarım, değerli takipçilerim!

Ben Türkiye ilgili olaylara hep: “Sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içer” mantığıyla bakarım.

Bilirim ki Emperyalistlerin orta ve Uzak doğuya çökme amaçlarının önündeki en büyük engel, Türkiye’dir.

Bunu da saklamıyorlar.

Bizim Ortadoğu hayallerimizi gerçekleştirmede en büyük engel Mustafa Kemal Atatürk olmuştur. Onun yüzünden bu emellerimiz 100-150 yıl gecikti demekteler.

Bugün, bu emellerini gerçekleştirme uğraşında daha başka taktiklerle yol almaya çalışmaktalar.

İngiliz ve İsrail gizli servisleri: “Türkiye ve İslam ülkelerindeki 72 tarikat ve cemaati biz kurduk, biz finansa ediyoruz” diyorlar.

Amaç nedir?

Bernard Shaw’ın:” Kan kokusu almış bir köpek balığından daha tehlikeli olan; petrol kokusu almış Amerikan emperyalizmi” tespitini günümüze şöyle ayarlayabiliriz.

Kan kokusu almış bir köpek balığından daha tehlikeli olan; Maden, petrol ve su kokusu almış Batı ve Amerikan emperyalizmidir.”

İşte bütün mesele budur.

Ne Batı ne de ABD, Kürtleri de kendilerinden olmayan bir başka ulusu da asla sevmezler. Onlar için sevgi, çıkarları kadardır.

BOP gereği kuzey Afrika’da........

© Habererk