MOBESENİN DİBİNDEKİ KÖR KAVŞAK: ELAZIĞ’DA HER GÜN YAŞANAN SESSİZ FELAKET!
Eski Hastane Caddesi ile Mehmet Güçlü Sokağı kavşağında haftanın neredeyse her günü kaza yaşanıyor. Araçlar havada dönüyor, dükkânlara giriyor, yayalara savruluyor. Üstelik bütün bu felaketler MOBESE’nin dibinde yaşanıyor. Kurumlar görmezden geldikçe tehlike büyüyor.
MOBESE VAR, ÖNLEM YOK!
Elazığ’ın merkezinde bulunan Eski Hastane Caddesi ile Mehmet Güçlü Sokağı’nın kesiştiği o meşhur kavşak, artık bir trafik noktası olmaktan çıktı; şehrin en tehlikeli alanlarından biri hâline geldi.
Haftanın neredeyse her günü kaza oluyor. Araçlar takla atıyor, dükkânlara savruluyor, kaldırımdaki yayaları tehdit ediyor. Her kaza anında ambulanslar, UMKE ekipleri, trafik polisleri ve asayiş birimleri bölgeye akın ediyor. Küçücük bir kavşak her gün acil müdahale sahasına dönüşüyor.
Ve bütün bunlar…
MOBESE kamerasının tam altında yaşanıyor.
Peki bu kazaları kameralar görmüyor mu?
Görüyorsa neden hâlâ tek bir adım atılmadı?
Görmüyorsa bu kameralar oraya niçin kondu?
KURUMSAL SESSİZLİK: GÖREVE İHMALDEN BAŞKA NE DİYELİM?
Elazığ Trafik Komisyonu nerede?
Belediyenin trafik birimi neyi........





















Toi Staff
Sabine Sterk
Gideon Levy
Penny S. Tee
Mark Travers Ph.d
Gilles Touboul
John Nosta
Daniel Orenstein