«Φαβορί η Αργεντινή». Μάλιστα. Ποιοι το έλεγαν και ενδεχομένως ακόμα το υποστηρίζουν; Πολλοί. Αναλυτές, δημοσιογράφοι, bookmakers. «Πόθεν φαβορί η Αργεντινή;» τολμούσες να ρωτήσεις. «Γιατί η Αργεντινή μεταξύ των φαβορί»; Απάντηση σαφή δεν έπαιρνες εκτός από τα προφανή: έχει τον Μέσι, πήρε το Κόπα Αμέρικα, δέχεται δύσκολα γκολ, έχει σερί και αυτοπεποίθηση. Είμαστε όμως στο 2022. Ούτε στο 1986, ούτε στο 1990 που ο Μαραντόνα πήρε από το χεράκι την ομάδα και την έφτασε με τη συνδρομή τριών – τεσσάρων «επιπεδάτων» παικτών σε δυο σερί τελικούς.

Ειλικρινά τώρα, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αυτή η ομάδα υπάρχει περίπτωση να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο; Είναι ακόμα αυτή η ομάδα μεταξύ των 5-6 φαβορί για την κούπα; Πώς θα το πάρει δηλαδή; Θα μεταμορφωθεί μέσα σε λίγες μέρες; Αυτά δεν γίνονται σε επίπεδο τουρνουά αγώνων πια. Γίνονταν παλαιότερα. Το 1982 με την Ιταλία επί παραδείγματι που είχε χύσει αίμα για να προκριθεί από τη φάση των ομίλων. Οχι τη σήμερον ημέρα με αντιπάλους αυτή την υπερηχητική και υπερπλήρη Βραζιλία, αυτή την αποτελεσματική παρά τις απουσίες της Γαλλία, αυτή την Αγγλία με παίκτες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, αυτή την Ισπανία που γοήτευσε τους πάντες στην πρεμιέρα.

QOSHE - Mundial 2022: Υπάρχει 1/1.000.000 να το σηκώσει αυτή η Αργεντινή μόνο με τον Μέσι; - Γιάννης Σερέτης
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Mundial 2022: Υπάρχει 1/1.000.000 να το σηκώσει αυτή η Αργεντινή μόνο με τον Μέσι;

2 0 1
27.11.2022

«Φαβορί η Αργεντινή». Μάλιστα. Ποιοι το έλεγαν και ενδεχομένως ακόμα το υποστηρίζουν; Πολλοί. Αναλυτές, δημοσιογράφοι, bookmakers. «Πόθεν φαβορί η Αργεντινή;» τολμούσες να ρωτήσεις. «Γιατί η Αργεντινή μεταξύ των φαβορί»; Απάντηση σαφή δεν έπαιρνες εκτός από τα προφανή: έχει τον Μέσι, πήρε το Κόπα........

© gazzetta


Get it on Google Play