Είναι ευλογία να παρακολουθείς την προσπάθεια κάθε ομάδας, για να πετύχει το στόχο της, χωρίς να σου ανεβαίνουν οι σφυγμοί κοντά στους 120 για αυτά που της τυχαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Μιλάω πάντα για τους θεατές και τηλεθεατές, οπαδούς της ομάδας. Γιατί όσον αφορά όσους βρίσκονται στον πάγκο της και έχουν άμεση εμπλοκή σε αυτό μπορούν να προσεγγίσουν και νούμερο... ρεκόρ (σφυγμών) ανά περίπτωση. Κάτι απόλυτα δικαιολογημένο ασφαλώς. Οι υπόλοιποι μπορούμε να βλέπουμε, σαφώς πιο ήρεμοι και να αξιολογούμε περισσότερο και πιο ψύχραιμα, κάποια πράγματα.

Με αυτή τη ματιά μπορείς να εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή. Το ειδικότερο, που αφορά αυτά που κάνει στον Παναθηναϊκό, ασφαλώς οφείλουν να το εκτιμούν κάθε βδομάδα και πιο πολύ οι φίλοι του Τριφυλλιού. Όχι όμως μόνο για την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας τους, αλλά για τη γενικότερη θεώρηση του για το ίδιο το άθλημα, το παιχνίδι, που είναι -εντέλει- ο δρόμος στον οποίο βαδίζουν οι Πράσινοι, ήδη από την προηγούμενη σεζόν.

QOSHE - Παναθηναϊκός: To γκρουπ του Ιβάν είναι πάνω από «δράκους» - Δημητρησ Κωνσταντινιδησ
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Παναθηναϊκός: To γκρουπ του Ιβάν είναι πάνω από «δράκους»

5 1 1
17.10.2022

Είναι ευλογία να παρακολουθείς την προσπάθεια κάθε ομάδας, για να πετύχει το στόχο της, χωρίς να σου ανεβαίνουν οι σφυγμοί κοντά στους 120 για αυτά που της τυχαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Μιλάω πάντα για τους θεατές και τηλεθεατές, οπαδούς της ομάδας. Γιατί όσον........

© gazzetta


Get it on Google Play