Η καλύτερη στιγμή στην εμφατική νίκη της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας το βράδυ της Τρίτης στο Κατάρ ήταν η είσοδος στο γήπεδο του Κριστιάνο στο 77’ της αναμέτρησης. Όχι γιατί ο CR7 πάτησε το γήπεδο, αλλά γιατί για περίπου δεκαπέντε λεπτά ο Φερνάντο Σάντος…έγραψε κανονικά την εν χορώ απαίτηση των φιλάθλων: «Βάλε μέσα στον Κριστιάνο» και έμεινε σταθερός στην απόφασή του να τον ρίξει στον αγώνα όποτε αυτός είχε σχεδιάσει. Για να μην πούμε κιόλας ότι, τον έβαλε και λίγο αργότερα ακριβώς επειδή τον ζητούσαν οι…πανηγυρτζήδες της εξέδρας.


Έχω κουραστεί να κάνω τον διαχωρισμό ανάμεσα στον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και καταπληκτικό αθλητή (πράγμα που του έδωσε και την διάρκεια στην καριέρα του) Κριστιάνο και τον νάρκισσο και καταφανώς «παρτάκια» Κριστιάνο, που έχει φτάσει πλέον να είναι φανερά προσβλητικός απέναντι στην εκάστοτε ομάδα του, τους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Σε σημείο που να σκεφτεί κάποιος σε ποιο σημείο μπορεί να βρίσκεται pl;eon, ψυχικά και πνευματικά, ένας άνθρωπος που έχουμε θαυμάσει για τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο.

QOSHE - Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Όταν ο Κριστιάνο οδηγάει ανάποδα στην Πανεπιστημίου - Δημητρησ Κωνσταντινιδησ
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Μουντιάλ 2022, Πορτογαλία: Όταν ο Κριστιάνο οδηγάει ανάποδα στην Πανεπιστημίου

2 0 0
07.12.2022

Η καλύτερη στιγμή στην εμφατική νίκη της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας το βράδυ της Τρίτης στο Κατάρ ήταν η είσοδος στο γήπεδο του Κριστιάνο στο 77’ της αναμέτρησης. Όχι γιατί ο CR7 πάτησε το γήπεδο, αλλά γιατί για περίπου δεκαπέντε λεπτά ο Φερνάντο Σάντος…έγραψε........

© gazzetta


Get it on Google Play