Το χυδαίο πανό των οπαδών του Άρη είναι συνέχεια αντίστοιχων αναρτήσεων στα γήπεδα σχεδόν όλων των "μεγάλων" (τρομάρα τους) τα τελευταία χρόνια. Καθυβρίζονται μάνες, οικογένειες, νεκροί και υποστηρίζονται σθεναρά δολοφόνοι. Απλά και ξεκάθαρα και σε σημείο και διαστάσεις που να τα βλέπει όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης (ΕΣΡ βάζε εσύ σήμανση στις εκπομπές μετά!). Αυτοί όμως που γινόμαστε γραφικοί, είμαστε εμείς που ενοχλούμαστε, όχι αυτοί που δεν κουνάνε τον... πισινό τους από την καρέκλα τους ώστε να αποδείξουν ότι υπάρχουν. Αυτοί που προφανώς τα κάνουν επάνω τους ακόμα και στη σκέψη ότι θα τα βάλουν με τις συμμορίες που αναρτούν τα πανό. Οι διοικήσεις των ομάδων των οποίων ισότιμοι συνομιλητές είναι οι οργανωμένοι, ο παρατηρητής εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής που παίρνει το χαρτζιλικάκι του και τα γράφει όλα (όχι στη έκθεσή του αλλά... αλλού), ο επικεφαλής της αστυνομίας που μπλοκάρεται επειδή δεν μπορεί να ρίξει ένα χημικό και να σηκωθεί το πανό να φύγει και ο διαιτητής βέβαια που μπορεί να σημειώσει κάτι όταν ασχολούνται με τη δικιά του τη μανούλα. Δεν μιλάμε καν για τους παίκτες και τους προπονητές που είναι αιχμάλωτοι του "υπέροχου λαού"!

Μιλάμε για μια πινακοθήκη ανίκανων και ασεβών "υπευθύνων" που έχουν αποφασίσει ότι η χυδαιότητα είναι μέρος της ποδοσφαιρικής διαδικασίας. Απλά πού και πού βάζουμε και κανένα μπλουζάκι κατά της βίας, του ρατσισμού κ.λ.π για να βγάζουμε την υποχρέωση.

Στο αγωνιστικό σκέλος ολίγες σημειώσεις. Ασφαλώς και παίζει και ο τερματοφύλακας και είναι ωραίο να βλέπεις 20χρονα παιδιά (ακόμα) όπως ο Τζολάκης να ψήνονται μέσα από τέτοιες διαδικασίες και προκρίσεις. Έχουμε ανάγκη και άλλες τέτοιες περιπτώσεις για να νιωσουμε κάπως καλύτερα, σε σχέση με την παραγωγική διαδικασία στο ποδόσφαιρο.

Αν βέβαια ψήνεται και μεγαλώνει ο Τζολάκης είναι αμφίβολο αν ο Μίτσελ θα βρει μια συνταγή που θα του πετύχει ενόψει της, εξαιρετικά δύσκολης, συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν θα επιλέξει και πάλι συμβιβασμούς προκειμένου να είναι όλοι ικανοποιημένοι ή πιο συμπαγή ενδεκάδα η οποία δεν θα εκτίθεται αμυντικά με κάθε ευκαιρία.

QOSHE - Ρίξτε χημικό να φύγουν τα πανό - Δημητρησ Κωνσταντινιδησ
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ρίξτε χημικό να φύγουν τα πανό

7 2 1
26.01.2023

Το χυδαίο πανό των οπαδών του Άρη είναι συνέχεια αντίστοιχων αναρτήσεων στα γήπεδα σχεδόν όλων των "μεγάλων" (τρομάρα τους) τα τελευταία χρόνια. Καθυβρίζονται μάνες, οικογένειες, νεκροί και υποστηρίζονται σθεναρά δολοφόνοι. Απλά και ξεκάθαρα και σε σημείο και διαστάσεις που να τα βλέπει όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης (ΕΣΡ βάζε εσύ σήμανση στις εκπομπές μετά!). Αυτοί όμως που γινόμαστε γραφικοί, είμαστε εμείς που ενοχλούμαστε, όχι αυτοί που δεν κουνάνε τον... πισινό τους από την καρέκλα τους ώστε να αποδείξουν........

© gazzetta


Get it on Google Play