Πόσο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία; Μία κλωστή ή αλλιώς... έναν ποδοσφαιριστή. Και αυτός δεν είναι μόνο ο Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής. Ούτε – πλέον - ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Είναι ΚΑΙ ο Άνχελ Ντι Μαρία. Και όχι μόνο σε μία ή δύο διοργανώσεις, αλλά τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία για την «αλμπισελέστε». Η λάμψη της χρυσόσκονης δεν έχει ακόμη... κάτσει για τους Αργεντίνους, ώστε να σκεφτούν καθαρά τι ακριβώς έγινε στον τελικό της Κυριακής. Να σκεφτούν πως πήγαν να χάσουν ένα παιχνίδι, που ήταν στα μέτρα τους και μέχρι το τελευταίο 20λεπτο φαινόταν ήταν θα το κερδίσουν... σβηστά.

Στο 64’, ο Λιονέλ Σκαλόνι αναγκάστηκε να αποσύρει τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου μέχρι εκείνη την ώρα. Τον ποδοσφαιριστή, που αν και προερχόταν από τραυματισμό (γι’ αυτό και δεν μπορούσε να αγωνιστεί περισσότερο), ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για την «αλμπισελέστε». Ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι είχε μέχρι εκείνο το σημείο ο Άνχελ Ντι Μαρία, όμως δεν άντεξε παραπάνω. Και μαζί του, λίγο έλειψε να μην αντέξει ολόκληρη η ομάδα. Μετά την απόσυρσή του στον πάγκο, άλλαξε όλο το παιχνίδι και παραλίγο να τη γυρίσει η Γαλλία. Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του με το εθνόσημο, που ο Ντι Μαρία αποτέλεσε το «βαρόμετρο» για την Αργεντινή. Και όχι μόνο όταν αγωνιζόταν.

QOSHE - Άνχελ Ντι Μαρία: Το «βαρόμετρο» της Αργεντινής - Δημοσθένης Γεωργακόπουλος
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Άνχελ Ντι Μαρία: Το «βαρόμετρο» της Αργεντινής

7 1 1
21.12.2022

Πόσο απέχει η επιτυχία από την αποτυχία; Μία κλωστή ή αλλιώς... έναν ποδοσφαιριστή. Και αυτός δεν είναι μόνο ο Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής. Ούτε – πλέον - ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Είναι ΚΑΙ ο Άνχελ Ντι Μαρία. Και όχι μόνο σε μία ή δύο διοργανώσεις, αλλά τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία για την «αλμπισελέστε». Η λάμψη........

© gazzetta


Get it on Google Play