Στην καταγραφή των θέσεων που αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο διαβάζουμε, «φουνταριστός» επιθετικός, δεύτερος επιθετικός, ψευτοεννιάρι, ακραίος επιθετικός ή ακραίο χάφ (και στις δύο πλευρές), επιθετικός μέσος. Δεν είναι και λίγες έτσι; Όχι, αλλά τελικά και…ναι! Είναι λίγες μπροστά σε αυτά που έχει κληθεί να κάνει ο Αντουάν Γκριεζμάν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ή, για να τα λέμε όπως είναι, ΚΑΙ σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Νίκος Αθανασίου με τη βοήθεια του Wyscout κατέγραψε με στοιχεία και εικόνες όσα έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα στο Μαρόκο, ο «υπέροχος» (όπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε) Γκριεζμάν. Από την πλευρά μου έχω στο μυαλό και τα μάτια μου, εικόνες σαν…φωτογραφικές λήψεις όπου ο βραχύσωμος Γάλλος ήταν παντού και κυρίως ήταν τη μια στιγμή μέσα στην περιοχή της δικιάς του ομάδας, ως καθοριστικός (μέχρι και….τελευταίος παίκτης) παράγοντας στην αμυντική λειτουργία και ελάχιστες στιγμές αργότερα ήταν σε κάποιο από τα άκρα της επίθεσης, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που έπρεπε να αξιοποιήσουν στην επίθεση (κυρίως) ο Μπαπέ, αλλά και οι επόμενοι επιθετικογενείς συμπαίκτες του. Ή απλα να κρατήσει τη μπάλα, να κερδίσει το φάουλ, να εκτονώσει την πίεση. Γνωρίζοντας καλά μπάλα αυτοί που χρίζουν τους MVP στα ματς του Μουντιάλ, δεν θα μπορούσαν παρά να του απομείνουν και αυτό τον τίτλο μετά την αναμέτρηση. Αυτόν που βέβαια είχε κερδίσει ήδη στα μάτια όλων μας και κυρίως των συμπαικτών του.

QOSHE - Ντιέγκο (Σιμεόνε) ευχαριστούμε για αυτόν τον Γκριεζμάν - Δημητρησ Κωνσταντινιδησ
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ντιέγκο (Σιμεόνε) ευχαριστούμε για αυτόν τον Γκριεζμάν

7 0 1
15.12.2022

Στην καταγραφή των θέσεων που αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο διαβάζουμε, «φουνταριστός» επιθετικός, δεύτερος επιθετικός, ψευτοεννιάρι, ακραίος επιθετικός ή ακραίο χάφ (και στις δύο πλευρές), επιθετικός μέσος. Δεν είναι και λίγες έτσι; Όχι, αλλά τελικά και…ναι! Είναι λίγες μπροστά σε αυτά που έχει κληθεί να κάνει ο Αντουάν Γκριεζμάν σε αυτό το Παγκόσμιο........

© gazzetta


Get it on Google Play