Ξεκίνησε με αυτή την ήττα σοκ από την Σαουδική Αραβία. Τα σύννεφα έπεσαν βαριά πάνω από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη η ήττα όπως αποδεικνύεται έκανε καλό στην ομάδα και ενδεχομένως να της κάνει ακόμη περισσότερο καλό τις επόμενες ημέρες. Ο Σκαλόνι ψάχτηκε, προβληματίστηκε και τελικά προχώρησε σε μία σειρά από αλλαγές οι οποίες ενδεχομένως και να αποδειχτούν ευεργετικές.

Η πρώτη κατά την άποψη μου είχε φανεί πριν καν αρχίσει το Μουντιάλ, όποιος είχε δει μία δύο φορές προσεκτικά την Μπενφίκα το είχε καταλάβει. Αρκεί να είχες δει τη φετινή Μπενφίκα κόντρα στην Παρί για παράδειγμα για να καταλάβεις ότι ο Εντσο Φερνάντες είναι ο Αργεντινός που έρχεται, που θα κάνει θόρυβο τα επόμενα χρόνια, αυτός που ενδεχομένως να σπάσει το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ όταν θα φύγει από την Μπενφίκα για κάπου ακόμη ψηλότερα.

QOSHE - Οι δύο παίκτες που άλλαξαν την Αργεντινή! - Μιχάλης Τσόχος
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Οι δύο παίκτες που άλλαξαν την Αργεντινή!

9 1 1
01.12.2022

Ξεκίνησε με αυτή την ήττα σοκ από την Σαουδική Αραβία. Τα σύννεφα έπεσαν βαριά πάνω από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη η ήττα όπως αποδεικνύεται έκανε καλό στην ομάδα και........

© gazzetta


Get it on Google Play