Λένε ότι «επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως» και όχι άδικα.

Μπορεί να «μαλλιάσει» η γλώσσα μας να το λέμε αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο. Πολύ χρόνο. Και κάθε «επανάληψη» στην προπόνηση θα είναι μία ακόμα ημέρα ετοιμότητας και προετοιμασίας. Θεωρώ ότι στον ημιτελικό του Super Cup φάνηκε ξεκάθαρα ο βαθμός... ανετοιμότητας (και όχι ετοιμότητας) των «πρασίνων».

Ματς το οποίο θεωρούνταν «εύκολο» και το οποίο υπό «Κανονικές Συνθήκες» το «καθάριζε» δια περιπάτου, έφτασε στο σημείο να «αγκομαχήσει» και να κινδυνεύσει άμεσα με ήττα και αποκλεισμό από τον τελικό. Θα γινόταν τίποτα εάν και εφόσον έχανε και δεν του δινόταν η ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν; Όχι. Δεν θα γινόταν από τη στιγμή που βρισκόμαστε μόλις στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και με μόλις μία (και... κουτσουρεμένη) προπόνηση. Εντάξει. Μπορεί να έχανε σε «πρεστίζ» και να υπήρχε γκρίνια αλλά το «τριφύλλι» πρέπει να κοιτάξει μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα.

QOSHE - Η ανηφόρα είναι μεγάλη και ο χρόνος λίγος - Γιώργος Κούβαρης
menu_open
Columnists . News Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Η ανηφόρα είναι μεγάλη και ο χρόνος λίγος

3 0 0
01.10.2022

Λένε ότι «επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως» και όχι άδικα.

Μπορεί να «μαλλιάσει» η γλώσσα μας να το λέμε αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο. Πολύ χρόνο. Και κάθε «επανάληψη» στην προπόνηση θα είναι μία ακόμα ημέρα........

© gazzetta


Get it on Google Play