We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Индианците пираху: Ако змия те целуне, значи ще те яде. Запомнете това

8 0 47
18.01.2019

Опашата лъжа. Босовете в ДПС подкрепят американските самолети, като последен опит за спасяване дебелия задник на олигаха в техните редици от закона „Магнитски“. Това е кратката версия.

По-разширената е, че не може партия, която уж поддържа десетилетия евроатлантическите ценности, да търпи в редиците си човек като Делян Пеевски. Ще кажат: Ама той не е осъждан, а НАП, прокуратурата и КПКОНПИ се надпреварват да го хвалят какъв съвестен и честен бизнесмен е. Точно това е най-голямото доказателство, че не трябва да е не само в движението, а въобще в политиката. Нарича се „чадър“ и взаимозависимости. Същото важи и за депутата Йордан Цонев. Поне според адвокат Мюмюн Йълмаз, основател на ДПС, който попита какво прави Цонев в парламента по време на честването на годишнината на партията в х-л „Арпезос“. („24 rodopi“)

Триумф на лицемерието

На 31.10.2013 г Йордан Цонев заявява в НС: „Бойко Борисов е мутра. Той е основател на СИК. Казвам го от трибуната на парламента и въобще не се притеснявам. Като говорите, че трябва да изчистим мутрите от България, трябва да почнем от вашия председател.)

Пеевски за Цветан Цветанов, февруари 2014 г.: "Молбата му, (на Цветанов) ще го кажа в прав текст, бе да осъществявам чадър в моите медии над няколко престъпни босове". Допълва, че същите босове оказвали голяма подкрепа на ГЕРБ по време на избори. Назовава ги........

© Frognews