We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Zlatans flört med United: ”Finns här om jag behövs”

2 3 0
28.08.2019

Dagens rubrikämne i rött nedan

ENGLAND

Daily Telegraph följer Burys kamp för överlevnad med ”Ber om ett mirakel”. Något sådant inträffade inte. Efter tidningens tryckning kom i natt beskedet: Klubben kastas ur League One och upphör efter 134 års existens. ”Det är utan tvekan en av de mörkaste dagarna i ligans moderna historia”, säger Debbie Jevans, ordförande för EFL, English Football League. Bolton, som riskerar samma öde som Bury, har fått två veckors uppskov.

Daily Express, liksom Daily Star, har med Burys och Boltons öden på sportettan. Men det finns en annan gemensam nämnare där. En svensk. Daily Express: ”Jag finns här om du behöver mig, Olé”. Daily Star: ”Lejonet ryter fortfarande – Zlatan hintar om United”.

Press Association, via Belfast Telegraph, hade Simon Peach på plats i Los Angeles. Han skildrar citat med glimt i ögat. ”Jag skulle lätt klara av att spela i Premier League igen, så om United behöver mig, så finns jag här”, svarar Zlatan med ett leende, ”Men nu är jag i Galaxy, beklagar”. Han lägger till: ”Jag har gjort mitt jobb i Europa”. Men han håller koll på United. ”Jag tycker de hade otur i senaste matchen. Hade de satt straffen hade det blivit en annan match”. Angående kontakten med Pogba svarar Zlatan: ”Jag pratar med honom. Jag ger många råd – men inga som jag delar med mig till er!”.

Daily Mail har en annan gammal Unitedanfallare. Han längtar inte tillbaka lika mycket. ”Trött” är ordet som cirkulerar i många engelska rubriker, sedan Belgiens förbundskapten Roberto Martinez beskrivit Romelu Lukakas val att flytta för belgiska tv-kanlen 7sur7. ”Romelu behövde en ny utmaning. Ibland blir vi trötta på en klubb”, säger Martinez om Lukakus Interflytt.

The Times har fokus på en – troligen – blivande lagkamrat till Lukaku. Alexis Sánchez lär hoppas att det där färdiga utlåningsavtalet med Inter det skvallrades om sent i går kväll verkligen stämmer. Annars väntar bistra tider för chilenaren. ”Sanchéz tillsagd: Lämna eller spela i andrauppställningen”, är dagens största rubrik. Det skulle innebära spela i ligacupen och Europa League men annars en plats på bänken för Uniteds bäst betalda spelare.

Läs även Peter Hyllmans Englandsblogg, ”Hur kan Newcastle bygga vidare på segern mot Tottenham?”

ITALIEN

La Gazzetta dello Sport är lika övertygade som de engelska. ”Även Sánchez”,........

© fotbollskanalen