We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Rio Ferdinand: ”Oroad för Hazard”

2 1 0
19.09.2019

ENGLAND

Daily Express kommer undan med ”It’s a weak tragedy”. Headlines försöker komma undan med översättningen ”Det är en vekisk tragedi”. Referenser om antikens tragedier och ruiner duggar hur som helst tätt i tabloiderna, sedan Tottenham tappat en tvåmålsledning i Aten (2-2 mot Olympiakos).

The Times tar upp Man Citys seger (3-0 mot Sjachtar Donetsk) men det är Tottenhamtränarens missnöjda ord om sitt lag som lämnar störst avtryck, ”Pochettino: Mitt lag saknade aggressivitet”. Pochettino, som för bara ett par veckor sedan såg sitt lag tappa en tvåmålsledning mot Arsenal, sa, ”Man måste matcha sin motståndare i aggressivitet, i motivation. Det är det första kravet…och det är allas ansvar”.

Daily Telegraph döper om Harry Kain till ”Harry Pain”. Men Tottenhamanfallaren får i alla fall tillsammans med Lloris, Alderweireld, Winks och Lucas Moura godkänt, 6/10. Lägst betyg får Christian Eriksen, 4/10.

Daily Mail ger sin vana trogen många rubriker åt tv-experternas åsikter, och just Eriksen hamnar i skottgluggen. ”Han var oigenkännlig i kväll”, säger BT Sports Jermain Jenas, ”Han gör enkla misstag och det oroar. Han ser helt förstörd ut”. Även Rio Ferdnand var i tv-studion och bekymrade sig över en annan spelare i en annan match: Real Madrids nyförvärv Eden Hazard. ”Jag är oroad för honom, att han gått dit vid fel tidpunkt”, sa Ferdinand, ”Det är ett åldrande lag, som inte är på väg upp och inte har mycket glans för närvarande. Det kommer att påverka honom och på sikt bilden av honom”.

Evening Standard har Lindelöfs nya kontrakt som underlag för ett större grepp om att mer är att vänta. ”Man United gör nya kontrat till Greenwood, Pogba och Lingaard till en prioritet”, Dessutom förlängde David De Gea häromdagen sitt kontrakt.
The Guardian........

© fotbollskanalen