We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Pastore: ”Kunde inte låtsas att jag var på Zlatans nivå”

2 2 0
03.09.2019

Rubrikämne i rött nedan

ENGLAND

Daily Telegraph signalerar en ta-bladet-från-munnen-dag i Englandssvepet. Kieran Trippier liknar säsongen innan sommarens flytt från Tottenham till Atlético vid en ”katastrofal”. Han insåg efter den att han var oönskad. ”Jag fick inte intrycket av att de ville behålla mig”, säger Trippier. ”Jag försökte prata med ordföranden (Levy) men fick inga egentliga svar. Jag pratade med tränaren (Pochettino) om hans planer men fick varken något ja eller nej. Ja, ni förstår. Det är ledsamt för jag ville stanna”. 28-åringen säger sig dock inte hysa något agg mot Pochettino.

Daily Mirror låter Michael Owen riva upp gamla sår när han tittar tillbaka på en flytt. När han återvände till England från Real Madrid 2005. ”Jag avskydde att flytta till Newcastle, jag ville tillbaka till mitt älskade Liverpool”, berättar han. I Newcastle och Man United blev hånad fotbollsstjärna. I dag är han hånad fotbollsexpert. Mirror publicerar utdrag ur Owens kommande självbiografi ”Reboot”. På sportettan finns också landslagsstjärnan Jadon Sancho med uppmaningen, ”Nu får det räcka”, efter rasismen som riktades mot Romelu Lukaku i Cagliari helgen. ”Ingen vill spela fotboll och höra sådana förolämpningar. Det får spelare att må dåligt och kärleken till fotboll att försvinna”, säger han.

The Guardian har Lukaku själv på sportettan. ”Inga framsteg: Lukaku säger att fotbollen går baklänges i sin kamp mot rasism”.

Daily Mail uppger att USA är ute efter Englands förbundskapten Phil Neville som ersättare till Jill Ellis. Världsmästartränaren har tackat nej till att leda damlandslaget i OS nästa år, och därför ha Neville nu ringats in. Hans kontrakt med England är till 2021.

The Times viker plats åt ”Klubbarna vill förlänga transferfönstret”. Ämnet kommer att tas upp på ett PL-möte nästa vecka. För två år sedan röstade klubbarna för att stänga fönstret dagen innan säsongen började. Men det har gett engelska klubbar en nackdel då andra stora fotbollsländer inte hakade på utan har öppet augusti ut.

The Athletic låter Arsenallegandaren Robert Pires spinna som en katt över sin gamla klubb. Den ena anledningen stavas Guendouzi. ”Han är en krigare”, brummar det belåtet från Pires. Den andra är de forna lagkamraterna Fredrik Ljungberg och Edu som nu har framträdande roller i Londonklubben. ”Jag älskar Arsenal och när jag såg att klubben ville integrera Freddie som tränare i a-laget blev jag glad. Och när jag såg Edu komma tillbaka för att bli sportchef blev jag glad. För de här killarna kan bära med sig värderingarna, kan hjälpa spelarna i laget”, låter det från Pires.

Northern Echo fyller kunskapsluckan du inte visste att du hade. Fråga: Hur bra behöver en dokumentär vara för att påverka en........

© fotbollskanalen