We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Neymar i comeback - PSG vill stoppa hatbanderoller

2 1 0
11.09.2019

Dagens rubrikämne i rött nedan

ENGLAND

Daily Telegraph åkte med i berg- och dalbana som England bjöd på (5-3 mot Kosovo). Efter att vimmelkantig ha klivit ut från Wembleyfärden försöker tidningen sammanfatta intrycken, ”Anfallet: världsklass. Försvaret: andraklass”.

The Times fastnar vid en annan lagdel. ”Förbundskapten Southgate söker fortfarande den idealiska sammansättningen på mittfältet”.

The Guardian låter Southgate sätta ord på matchen. ”Den var bisarr”, säger han, ”De strålande inslagen och de dåliga inslagen är tydliga för alla, så vi behöver inte plocka fram videon för att gå igenom det”. Spelarinsatserna var också upp och ner. Guardian ger Raheem Sterling 9/10, Michael Keane och Harry Maguire får bara 4/10.

Daily Mirror uttrycker sina blandade känslor för landslagsinsatsen något i stil med ”Ta det l-usch-nt” (sorry) Tidningen drar sedan på att Paul ”Pogba har haft samtal med Barcelona och Real Madrid de senaste veckorna’”. Det är en sammanfattning av brodern Mathias Pogbas uttalande i spanska El Chiriniguito TV. Vad Mathias Pogba sa? Han fick höra i programmet höra Sergio Ramos prisat Paul, och svarade: ”Jag vet att han (Paul) pratat med en del spelare men inte Ramos. Vilka? Messi. Ibland, inte ständigt. Zlatan. Och Griezmann, genom landslaget”. Det var Barça-kopplingen. Och Real Madrid. ”Jag vet inte om någon från Real Madrid. Jo, (Raphaël) Varane, och (Zinedine) Zidane, ja”. That’s it.

The Sun viker sportettan inte bara år EM-kvalmatchen utan också en ny landslagspodd, ”Swedes-Turnips 2-1”. Det rotfruktssyftande namnet är taget från en klassisk rubrik efter Sveriges EM-seger mot England 1992. The Sun vidareförmedlar också den virala storyn från en match i Turkiet i veckan. Ett barn som sågs röka en cigg på läktaren i tv-sändningen av matchen Bursaspor-Fenerbahçe väckte upprörda känslor. ”Barnet” visade sig vara en 36-årig man.

Short footage from the game Fenerbahce vs Bursaspor organized to help kids. pic.twitter.com/PKEIhty4Fc

— Psikomanjak (@psikomanjak) September 8, 2019

ITALIEN

La Gazzetta dello Sport vurmar för ett blåsvart gäng. ”Ett trestjärnigt Inter” består av Conte, ”den bäst betalda tränaren”, Zhang ”i ECA:s styrelse” och Lukaku ”skyttekungen”. De tre ses alla som ”topp” och som ”symboler”. Rubriken ”CRekord” flörtar med CR7.........

© fotbollskanalen