We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Liverpool kan avgöra Solskjaers framtid

2 1 0
08.10.2019

ENGLAND

Daily Mirror går kanske hårdast ut. Men nästan hela det engelska pressdrevet har hört viskningar: Ole Gunnar Solskjaer ligger risigt till. Mirrors ”Tappar greppet” står på tre ben: 1/ ”Ledningen klarar inte av mycket mer, en förlust mot Liverpool kan bli slutet på sju månaders styre”, 2/ ”Spelarna förvirrade av taktiken och upprörda över att han uppmanade dem att ’skärpa till sig’” samt 3/ ”Ex-stjärnorna Ince och Van Persie slaktar hans metoder”.

The Sun tar över stafettpinnen. Eller slaktarkniven. ”Exklusivt: Ni kommer att få mig sparkad”. Solskjaer ska ha skällt ut spelarna efter förlusten mot Newcastle, samtidigt som en del spelare uppges ha tappat förtroende för norrmannen.

The Times största sportrubrik är ”Solskjaer oroad att tung förlust mot Liverpool kan kosta honom jobbet”. Matchen, som Solskjaer märkligt nog beskrivit som ”en perfekt match” för hans United, spelas den 20 oktober.

Daily Telegraph kan i alla fall Solskjaer öppna utan att behöva svettas. Fel. Inte ett ord om krisen i United på sportettan, men det är bara en fälla. Inne i tidningen har Telegraph redan börjat syna eventuella ersättare. Pochettino, Allegri, Rodgers, Blanc…namnen bara fortsätter.

Sky Sports drar i alla fall i bromsen. ”Ole Gunnar Solskjaer har fortfarande stöd i Manchester Uniteds ledning och av en majoritet av fansen, och kommer att få tid och pengar att vända utvecklingen på Old Trafford”, hävdar tv-kanalen.

Daily Star går på samma linje som Sky med ”Missnöjda spelare, svaga resultat, två poäng över nedflyttningsstrecket, men Unitedcheferna står bakom Ole och insisterar: Drabbas inte av panik”. På tal om United, så uppger Star att klubben får konkurrens om Moussa Dembélé från Everton. Liverpoolklubben vill förstärka anfallet i januarifönstret.

Daily Mail tar sig till den ljusblåa delen av Manchester. ”Guardiolas morrande är tillbaka efter försöket med att vara Mr Nice Guy”. Inför säsongen ska Citytränaren ha valt att ”sluta lyfta fram mikroskopiska fel och i stället fokusera på det positiva” med spelarna. Men det har inte fått önskad effekt.

The Guardian är mer filosofisk. ”Efter en miserabel vecka att glömma – hur tar sig City och United vidare?”. Och så lyfter tidning Christians Pulisic, som köptes in som stjärna men sitter på bänken i Chelsea. ”Jag har inte fått så många minuter som jag önskat så klart, men jag vet att min tid kommer. Jag kommer inte att sura och ge upp”, säger amerikanen.

The Athletic uppger att Henrik Larsson tillsammans med Dennis Bergkamp och Dirk Kuyt, samt Ronald Koeman som rådgivare,........

© fotbollskanalen