We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Klopps hyllning: ”Hade vi varit som henne hade vi vunnit 6-0”

3 3 0
15.08.2019

ENGLAND

Daily Mirror lyssnar till kassaklirr. Det kommer från Victor Nilsson Lindelöf. Tidningen sätter siffror på det nya kontrakt med Man United som svensken enligt Aftonbladets uppgifter är på väg att skriva på. Det rör sig om en fördubbling av lönen till 150 000 pund i veckan. Över tre år ger det 46,8 miljoner pund, eller sisådär en halv miljard kronor.

The Sun jagar en Unitedspelare med betydligt högre lön. Alexis Sanchéz, som får 505 00 pund i veckan levererat till sin frysbox, fick i går hela sportettan. Då var det ultimatumet: Roma eller reservlaget i United. I dag är det ”Alexis Sanchéz sätter hälarna i marken”. Han ”vägrar” lämna United och ge Roma ett svar. Fast dagens huvudrubrik kokar The Sun ihop på en match i Istanbul och en klackläktare i Liverpool. ”Europeisk SuperKop”, är en hyllning till gårdagskvällens vinnare (1-1 mot Chelsea, 5-4 e str).

The Times håller inte riktigt med systertidningen The Sun om Alexis Sánchez. Tidningen har rubriken: ”Alexis Sánchez vill lämna United” om han inte får regelbunden speltid. Juventus, Napoli, Milan och Inter tillhör intresserade klubbar. Men sannolikt bara för ett lån. På annan plats skriver krönikören Tony Casacrino om Supercupen, om att ”Kanté var matchen stjärna”.

Daily Telegraph håller delvis med. Den delar ut 8/10 till fyra spelare: Adrián och Mané i Liverpool samt Pulisic och så Kanté i Chelsea. Lägst betyg får Oxlade-Chamberlain, 5/10. Även domare Stephanie Frappart får för övrigt 8/10.

Evening Standard snappar upp en kommentar från Jürgen Klopp som tyder på att Liverpooltränaren hade gett domaren ett ännu högre betyg. ”Jag sa till domarteamet att hade vi spelat lika bra som de dömde så hade vi vunnit med 6-0”, säger Klopp.

Metro ger hela nyhetsettan till ett dödsfall. ”Sala och hans pilot förgiftade”. Tester på kropparna visar på ”troligen dödliga” nivåer av kolmonoxid, skriver engelska medier. Emiliano Salas flygplan störtade på väg över engelska kanalen i januari. Han hade just skrivit på för Cardiff City.

ITALIEN

La........

© fotbollskanalen