We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Hotet: ”Gratisbiljetter - annars rasistiska ramsor”

3 1 0
17.09.2019

Dagens rubrikämne i rött, under ”Italien”

ENGLAND

The Times signalerar Champions League ankomst med att mästarlaget ”Liverpool måste anpassa sig till att vara jagade i stället för att vara jägare”. På sitt oefterhärmliga manér kallade tränare Klopp sedan ömsint Napoli för ”cheeky bastards”, för sättet motståndarens snodde åt sig segern i motsvarande möte på San Paolo Liverpool förra året.

The Sun rockar genom Klopp, ”Six, drugs and rock ’n’ roll”. Efter klubbens sjätte CL-titel säger tränaren: ”Om man blir knäpp och börjar ta droger och dricka och köra och lämna frun hemma för att man är Champions League-mästare, då kan jag inte vara till hjälp. Men vi är inte sådana. Vi vill skapa fler historier att minnas”.

The Guardian konstaterar att ”Aston Villa nästan tappade huvudet” (0-0 mot West Ham). Lagkamraterna El Ghazi och Tyron Mings råkade i luven på varandra.

Daily Mail uppmärksammar att Gary Neville ringar in Victor Nilsson Lindelöf som en del av Man Uniteds problem. Inte som enskild spelare, utan som en del i den ryggrad på sex spelare som Neville ser i dagens Man United. Den är inte alls lika stark som på Nevilles tid, menar Sky Sports-experten (se klipp nedan).

iSport drar på att ”Arsenals spelare ifrågasätter öppet Emerys taktik”. Det är vad tidningen läser in i besvikna uttalanden från Granit Xahka, Pierre-Emerick Aubameyang och Bernd Leno sedan Londonlaget tappat 2-0 till 2-2 mot jumbon Watford i söndags.

Daily Mirror ger Gary Lineker hela förstasidan. ”Jag har sagt till BBC att sänka min lön”. Den tidigare fotbollsstjärnan är tv-kanalens högst betalda programledare (Match of the Day) med 1,75 miljoner pund om året. Den statliga tv-kanalen har kritiserats hårt för höga och även ojämlika löner.

BBC Sport noterar att en svenskliberian är på folks läppar i Monrovia. IK Brages Seth Hellberg imponerande i sin landslagsdebut för Liberia i VM-kvalet mot Sierra Leone nyligen. ”Seth var fantastisk i de två matcherna”, säger förbundskapten Peter Butler. Hellberg, utsedd till Månadens spelare i Superettan i augusti, har liberiansk mamma och svensk pappa. 21-åringen känner att han hittat hem. ”Jag har bott i Sverige i hela mitt liv och uppfostrades av min mamma som en liberian”, säger Hellberg till BBC:s korrespondent i Liberia, ”Jag känner mig närmare folket här än i Sverige”.

The difference between the young guns of @GNev2's era and the current crop at Man Utd?

It may have nothing to do with the young players at all… pic.twitter.com/r3PFVgDKN7

— Sky Sports MNF (@SkySportsMNF) September 16, 2019

ITALIEN

La Gazzetta dello Sport närmar sig Champions League med sedvanlig........

© fotbollskanalen